Konya
Açık
3°
Aksaray
Az bulutlu
5°
Karaman
Az bulutlu
2°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Politika İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen Ünal Karaman’dan dikkat çeken birlik açıklaması

İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen Ünal Karaman’dan dikkat çeken birlik açıklaması

AK Parti Konya Milletvekilleri, TBMM’de Konya’dan gelen teşkilat temsilcileriyle bir araya geldi.

MUHABİR: Eda Ercan
Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Konya Milletvekilleri, TBMM’de Konya’dan gelen teşkilat temsilcileriyle bir araya geldi. Buluşmada Kadınhanı Belediye Başkanı İrfan Karaca, AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı Faruk Çifci, Hüyük İlçe Başkanı Halim Akgümüş, Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal ve Beyşehir teşkilatı yer aldı.

Nazik ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, birlik ve beraberliğe dikkat çekerek önemli mesajlar verdi.

Karaman, “Bugün TBMM’de AK Parti Konya Milletvekillerimizle birlikte, Kadınhanı Belediye Başkanımız İrfan Karaca, Ak Parti Kadınhanı İlçe Başkanımız Faruk Çifci, Hüyük İlçe Başkanımız Halim Akgümüş, Beyşehir İlçe Başkanımız Kahraman Şanal ve Beyşehir teşkilatımızla bir araya geldik.Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Buluşmada teşkilat mensuplarıyla güncel konular değerlendirildi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *