İYİ Parti 2. Olağan büyük kurultaya hazırlanıyor

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı, 20 Eylül’de gerçekleşecek 2. Olağan Büyük Kurultay için, üst kurul delegeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İYİ Parti 2. Olağan büyük kurultaya hazırlanıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

 İYİ Parti, 2. Olağan Büyük Kurultayı için hazırlanıyor. 20 Eylül’de “Millet Bizi Çağırıyor” temasıyla Konya’da gerçekleşecek kongre öncesinde İYİ Parti Konya İl Teşkilatı üst kurul delegeleri bir araya geldi. İl Başkanı Gökhan Tozoğlu liderliğinde toplanan delegeler, 20 Eylül’de gerçekleşecek kurultay öncesinde alınması gereken önlemler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında konuşuldu. Toplantının ardından İl Divanı bir araya geldi. Burada hem kongre süreci hem de yakın dönemde gerçekleşecek Kadın Kolları Başkanlığı seçimiyle ilgili konuşuldu.  İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, toplantıların ardından genel bir açıklama yaptı.

“İYİ PARTİ ÜLKEMİZİN AYDINLIK YARINLARININ TEMİNATIDIR”

 Kongre öncesi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren İl Başkanı Tozoğlu, “İl teşkilatımızda bugün yoğun bir toplantı günü geçirdik. 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ‘Millet bizi çağırıyor’ temalı İYİ Parti 2. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde öncelikle üst kurul delegelerimizle bir araya gelip istişarelerde bulunduk. Ardından ilçe başkanlarımız ile süreci değerlendirdik. Bu toplantının ardından il divanımızı topladık ve hem kongre sürecini hem de yakın dönemde gerçekleşecek Kadın Kolları Başkanlığı seçimi için görev paylaşımı yaptık. Son olarak da il yönetimimizi toplayarak partimizin adım adım iktidara yürümesi için şehrimizin üzerine düşenleri konuştuk. İYİ Parti ülkemizin aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Yaptığımız çalışmalar iktidar yolunda attığımız emin adımlardır. İktidar günü geldiğinde Gerek Konya gerekse tüm ülkede faaliyet gösteren teşkilatlarımız halktan elde ettiği bilgiler ışığında ülkemiz için en güzel yarınları tasarlayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.