Gençlerin sorunlarını kimse dinlemiyor!

Biz diğer kurumlar ve yöneticilerden farklı olarak gençleri bu tarz söyleşi gibi programlarla dinlemeye çalışıyoruz. Saadet Partisi olarak siyasi söylemlerimizi, eylemlerimizi ve tutumlarımızı gençlere göre şekillendiriyoruz.

Gençlerin sorunlarını kimse dinlemiyor!
Yayınlanma:

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Konya’daki üniversite topluluklarıyla online olarak bir araya geldi. ‘Türkiye Siyasetinde Gençliğin Yeri’ başlıklı toplantıya Selçuk, Necmettin Erbakan ve Konya Teknik Üniversitelerinden 25 farklı topluluk, kulüp ve dernek başkanı katıldı. Toplantıda Abdulkadir Karaduman’ın konuşmalarından ziyade topluluk, kulüp ve dernek başkanlarının düşünceleri, sorunları ve soruları dinlendi.

GENÇLERİN SORUNLARINI MECLİSE TAŞIYORUZ

Günümüzde hemen hemen hiçbir kurumun veya yöneticinin gençleri dinlemediğini, onların sorunlarıyla ilgilenmediğini belirten Karaduman; “Gönül isterdi ki bugün burada daha çok topluluk başkanımız olsun ancak kimseyi de zorla tutup bize derdini anlat diyemeyiz. Biz diğer kurumlar ve yöneticilerden farklı olarak sizleri bunun gibi programlarla dinlemeye çalışıyoruz. Gençlerimizin sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerimizi ortaya atıyoruz. Yeri geldiği zaman bu sorunları meclis gündemine taşıyoruz. Saadet Partisi olarak siyasi söylemlerimizi, eylemlerimizi ve tutumlarımızı gençlere göre şekillendiriyoruz. Ben de bir gencim ve üniversitede yüksek lisans eğitimime devam ediyorum, gençlerin sorunlarını yakından görüyor ve takip ediyorum” dedi.

GENÇLERE ULAŞMAK İÇİN DAHA ÇOK PROGRAM YAPACAĞIZ

Konuşmasının devamında bu tip programları devam ettireceklerini belirten Karaduman; “Bu tarz programları uzun bir süredir yapıyoruz ancak şunu söyleyebilirim ki bundan sonra bu tip programlar daha sık bir şekilde devam edecek. Biz umuyoruz ki bundan sonraki toplantılarımıza daha çok sayıda topluluk, kulüp ve dernek başkanları katılım sağlayacaklar. Ben şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, sağlıklı ve mutlu bir şekilde yarınlara kavuşmanızı temenni ederim.” dedi.

Program tüm topluluk, kulüp ve dernek başkanlarının konuşmalarının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.