Flaş iddia! Konyalı bazı adaylar seçim için bu kadar para ayırmış!

Yerel seçim yaklaşırken, seçim için harcanacak bütçelere dair iddialar ortaya atılıyor. Yerel seçimler öncesi bir iddia da Konya'da konuşuluyor. Bazı 'muhtemel adayların' seçim için ayırdığı bütçeye dair iddia ortaya atıldı

Flaş iddia! Konyalı bazı adaylar seçim için bu kadar para ayırmış!
Yayınlanma:

Konya Haber: Türkiye’de yerel yönetimlerin belirlenmesi için yapılacak seçimlerin 31 Mart 2024’te yapılması bekleniyor.

Yerel seçimler yaklaşırken, iddiaların adeta ardı arkası kesilmiyor.

secim.jpg

Konya’nın Ereğli ilçesinde ‘bazı muhtemel adayların’ 25 milyon TL’den 60 milyon TL’ye kadar seçim bütçesi ayırdığı iddia ediliyor.

Konuya dair açıklama Zafer Partisi Ereğli İlçe Başkanı Sinan Serinkaya’dan geldi.

Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı görevine getirilen Doğan Satı, Zafer Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete dair Zafer Partisi Ereğli İlçe Başkanı Sinan Serinkaya bilgiler paylaştı.

Serinkaya şu ifadeleri kullandı:

“Yeniden Refah Partisi’nin çiçeği burnunda ilçe başkanı, arkadaşım ve meslektaşım Doğan SATI Bey ve ilçe başkan yardımcısı Kenan Bildik Bey’in Zafer Partimize yaptıkları nezaketli hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ederim.

Yaklaşan mahalli seçimler öncesi Ereğli’mizin il olma konusu, mülteci sorunu, uyuşturucu ile mücadele ve ekonomik sıkıntılar gibi şehrimizin ve ülkemizin genel sorunlarına değindik. Hangi parti olursa olsun, derdi “Vatan ve Millet” olan gönül dostları ile bir araya gelmek ve aynı düşüncelere sahip olmak bizleri mutlu etti.

Yerel seçimler hakkında ise muhtemel adayların 25 milyon ₺’ den 60 milyon ₺’ye kadar seçim bütçesi ayırdığı konuşulurken bizler ise Vatandaşlarımızın temel sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Amacımız oy satın almak değil Ereğli’mizin kalkınmasında plan, proje ve hizmet sağlamak oldu.

Derdimiz vatan, derdimiz millet, derdimiz Ereğlimize hizmet. Yeni ilçe başkanına ve yönetimine görevinde başarılar dilerim.”

sinan-sertkaya-eregli.jpg

İŞTE SERİNKAYA'NIN KONU İLE İLGİLİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI:

serinkaya-paylasim.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.