Etyemez: Karapınar’ın geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Karapınar’ı ziyaret etti. Karapınar Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştiren Vekil Etyemez, Borsa Başkanı Ahmet Ulusoy ile bir araya gelerek bu yılki üretim sezonu hakkında görüştü.

Etyemez: Karapınar’ın geleceği  için çalışmayı sürdüreceğiz
Yayınlanma:
Güncelleme:

Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Mali Genel Kuruluna katılan Etyemez, Karapınar Belediyesi’nin dar gelirli aileler için yaptırdığı bahçede incelemelerde bulundu.

etyemez-karapinarin-gelecegi-icin-calismayi-surdurecegiz.jpg

Yaptığı ziyaretler ile ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Etyemez, “Karapınar Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek hem üreticilerimize hem de alıcılara hayırlı işler, bereketli kazançlar diledik. Borsa Başkanı Ahmet Ulusoy ile görüşerek bu yıl ki üretim sezonu üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Karapınar ilçemizde Zengin Tarım’a ait lisanslı depoyu ziyaret ettik.

etyemez-karapinarin-gelecegi-icin-calismayi-surdurecegiz-001.jpg

Çalışmalar ve işleyiş hakkında bilgi aldık. Lisanslı depoculuk sayesinde çiftçilerimiz depo masraflarından kurtularak ürünlerini güvenli ve sigortalı şekilde modern depolarda saklama imkanına kavuşmaktadır. Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Mali Genel Kuruluna katıldık. Genel Kurulun hayırlara vesile olmasını diliyor, Meke Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimine başarılar diliyorum. Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi, ilçemize çok yakışacak. 500 bin metrekare alan üzerine kurulu, 67 bin metre kare kapalı alanı bulunan sanayi sitemizde toplam 171 işyerimiz hizmet verecek. Hep birlikte Karapınar’ın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Seyit Ahmet Özkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.