Etyemez, Ilgın’da üreticilerle buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ilgın ilçesine ziyaret gerçekleştirerek, üreticiler ile bir araya geldi.

Etyemez, Ilgın’da üreticilerle buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ilgın ziyareti kapsamında Argıthanı Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla görüşen Etyemez, “Ilgın Argıthanı Mahallemizde hemşehrilerimizle buluştuk, esnaflarımıza hayırlı işler diledik.

etyemez-ilgindaureticilerle-bulustu.jpg

Mahallemizdeki sorunlara ortak akılla çözüm üretmeye çalıştık. Gönüllerinde bize yer açan, muhabbetini esirgemeyen hemşehrilerime teşekkürler” diye konuştu. Argıthanı ziyaretinin ardından Ilgın’da faaliyet gösteren tarım ve hayvancılık temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştiren Etyemez, yaptığı görüşmelere ilişkin şu ifadelere yer verdi: “Ilgın Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kara'nın misafiri olduk. İlçemizin tarım ve hayvancılığıyla ilgili yapılması gerekenler ve üreticilerimizin talepleri üzerine konuştuk. Ilgın İlçe Tarım ve Orman Müdürü Veli Uğur’u ziyaret ederek ilçemizdeki tarım ve hayvancılık çalışmaları ile desteklemeler üzerine konuştuk. Ardından Ilgın Süt Üreticileri Birliği Başkanı Serdal Ünal ve birlik üyeleriyle bir araya geldik, taleplerini dinledik. Ilgınlı çiftçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz.

etyemez-ilgindaureticilerle-bulustu-001.jpg

Ilgın ilçemizde bin 529 süt üreticimize 2020 yılında 11 milyon TL’ye yakın süt desteği ödemesi yaptık. Çiftçilerimize 2020 yılında bitkisel üretim ve hayvancılık destekleri kapsamında 43 milyon TL’nin üzerinde destek verdik.” Fatih Talayhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.