Etyemez: Beyşehir’e 27 milyon 554 bin TL destekleme yaptık

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Beyşehir’e ziyaret gerçekleştirdi. Etyemez’in gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilk durağı AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı oldu.

Etyemez: Beyşehir’e 27 milyon  554 bin TL destekleme yaptık
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etyemez burada teşkilat çalışmaları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda bilgi aldı. Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen toplantının ardından Etyemez, Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ağralı ile bir araya gelerek, ilçedeki tarım ve hayvancılık desteklerini masaya yatırdı. Yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulunan Etyemez, “Beyşehir ilçemizdeki çiftçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz.

etyemez-beysehire-27-milyon-554-bin-tl-destekleme-yaptik.jpg

İlçemizdeki çiftçilerimize 2020 yılında 16 milyon 509 bin TL bitkisel üretim, 11 milyon 45 bin TL hayvancılık olmak üzere toplam 27 milyon 554 bin TL destekleme ödemesi yaptık” ifadelerini kullandı. Etyefmez, Beyşehir ziyareti kapsamında son olarak ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Etyemez, “AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatımız ile birlikte hemşehrilerimizle buluştuk, esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Samimi sohbetleri ile gönüllerimizi ısıtan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabbim, birliğimizi bozmasın” diye konuştu. Fatih Talayhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.