Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu’nda düzenlenen “KYK Öğrencileri, Sporcular ve Gençlerle İftar Programı”nda gençlerle bir araya geldi.

Programda konuşan Erdoğan, Türkiye’nin ekonomiden ticarete, turizmden spora, eğitimden hak ve özgürlüklere kadar birçok alanda tarihinin en büyük atılımlarını gençlerle birlikte gerçekleştirdiğini vurguladı. Erdoğan, “Kalp kalbe verdik, tek yürek, tek bilek olduk ve Türkiye'yi siz gençlerimizle birlikte bugünlere getirdik” ifadelerini kullandı.
Gençlerle birlikte nice engelleri aştıklarını, badireleri atlattıklarını ve hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini belirten Erdoğan, “Şahsım için bu anlamlı günde bize yol ve mücadele arkadaşlığı yapan tüm gençlere en kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.