Konya
Az bulutlu
27°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
26°
Karaman
Parçalı bulutlu
24°
Ara
Anadolu'da Bugün Politika Devlet Bahçeli, Rahmi Koç’a sahip çıktı

Devlet Bahçeli, Rahmi Koç’a sahip çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iş insanı Rahmi Koç hakkında başlatılan soruşturmaya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iş insanı Rahmi Koç hakkında başlatılan soruşturmaya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli, İzmir'de gerçekleştirilen bir hastane açılışında Rahmi Koç'un samimi bir sohbet sırasında yaptığı bir latife nedeniyle soruşturma açılmasının doğru olmadığını belirtti.

Bahçeli açıklamasında, Koç Holding'in 100 yıldır Türkiye'nin kalkınma sürecinde önemli sorumluluklar üstlendiğini vurgulayarak, topluluğun istihdama katkı sağlayan yatırımlarının yanı sıra ülkenin milli hedeflerine de destek verdiğini ifade etti.

Açıklamasında, "Tam da 100'üncü kuruluş yıl dönümünü başarılı ve görkemli bir şekilde kutladığı dönemde, yine aynı topluluğa ait olan İzmir'deki bir hastane açılışında Sayın Rahmi Koç'un, samimi bir sohbet ortamında yaptığı bir latife üzerinden kendisine yönelik soruşturma başlatılması yanlıştır" diyen Bahçeli, 95 yıllık yaşamı boyunca Türkiye'ye hizmet etme anlayışıyla hareket eden Rahmi Koç'un kabul edilemez ifadelerle hedef alınmasını doğru bulmadıklarını kaydetti.

Bahçeli, açıklamasında Rahmi Koç'un aile terbiyesi ve duruşuyla ülkeye katkı sunma gayreti içinde olan değerli bir iş insanı olduğunu belirterek, hakkında yürütülen sürece yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *