CHP, Kadınhanı’nda sorunları dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Kadınhanı İlçe Başkanı Ali Takımcı ve yönetim kurulu birlikte, Kadınhanı ilçesiyle Saçıkara ve Atlantı mahallesinde çiftçilerle ve esnaflarla buluşarak, sorunları hakkında bilgi aldı.

CHP, Kadınhanı’nda sorunları dinledi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye’nin sorunlarını çözecek partilere destek verilmesi çağrısında bulunan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Bugüne kadar yaptığımız alan çalışmalarında olduğu gibi,  Atlantı, Saçıkara ve Kadınhanı merkezdeki vatandaşlarımız ve çiftçilerimiz tarımsal sulama başta olmak üzere tarım girdilerinin ve enerji fiyatlarının yüksekliğinden dert yanıyor. 

chp-kadinhanindasorunlari-dinledi.jpg

İktidarı buradan uyarıyoruz. Konya ovasının tarımsal sulama sorunu çözülmezse, çiftçimize sahip çıkılmazsa, girdi maliyetlerinin yüksekliğinin önüne geçilmezse Konya ovası çölleştiği gibi, kurak bir alana dönüşecektir. Vatandaşımız elini taşın altına koyarak mücadele verecek ve bizlere de destek verecektir.

chp-kadinhanindasorunlari-dinledi-001.jpg

Vatandaşlarımız oylarını memleket sorunlarını çözecek partilere vermelidir diyoruz. Bize destek verin, memleketimizi birlikte düzlüğe çıkaralım” dedi. AB Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.