BTP’den Çevre Koruma Haftası’nda örnek etkinlik

5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası kapsamında Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Gençlik Kolları 81 ilde örnek bir çalışma ortaya koydu.

BTP’den Çevre Koruma Haftası’nda örnek etkinlik
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençler sahillerde, parklarda, yol kenarlarında ve ormanlık alanlarda temizlik çalışması yaptı. Hemen her ilde onlarca poşet dolusu çöp toplandı.

btpden-cevre-korumahaftasinda-ornek-etkinlik.jpg

İstanbul’daki etkinliğe katılan BTP Sosyal Faaliyetler Başkanı Ümit Semerci, “Bizler çevrenin korunmasını hem huzurlu bir hayatın devamı, hem de turizmin gelişmesinin bir gereği olarak görüyoruz. Kentleşme ve sanayileşmenin doğal çevreyi tahrip etmemesi için gerekli tedbirlerin alınması konusu parti programımızda da dikkat çekilen bir husustur. 5-11 Haziran arası Birleşmiş Milletlerin Çevre Koruma Haftası olarak kabul ettiği bu zaman diliminde Bağımsız Türkiye Partisi Gençlik Kolları olarak 81 ilde tek bir yürek olarak çevre temizliği etkinliğimizi yapıyoruz. Unutmayalım ki sahip olduğumuz doğal güzellikler sadece bu zamanlarda değil her zaman korunması ve yaşatılması gereken değerlerimizdir” dedi. AB Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.