Ankara Milletvekili Adnan Beker İYİ Parti’den neden istifa etti?

İYİ Parti’deki istifa rüzgarına Adnan Beker’de eklendi. Beker, ayrılık haberini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Ankara Milletvekili Adnan Beker İYİ Parti’den neden istifa etti?
Yayınlanma:

Son günlerde suların durulmadığı İYİ Parti’de gerilimli geçen hafta zirve yapmıştı. Disiplin kuruluna dilekçe veren Ümit Dikbayır, genel başkan Akşener’in banka hesaplarının incelenmesini istemiş ve partiden istifalar başlamıştı.

Grup toplantısına da Adnan Beker ile Ümit Dikbayır’ın katılmaması dikkat çekmişti. Akşener’in iki isim için “gitsinler” demesi de kulislerde konuşuluyordu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Beker “İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşehrilerim ve Yüce Türk Milleti’ne daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibariyle İYİ Parti’den istifa ediyorum. “ dedi. Böylelikle İYİ Parti’nin meclisteki sandalye sayısı 42’ye düştü. Beker’in de Nebi Hatipoğlu gibi Ak Parti’ye geçmesi bekleniyor.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.