AK Parti’nin Konya adayı açıklanıyor (ÖZEL HABER)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Konya, Ankara ve İzmir ile birlikte 20 ilin belediye başkan adayını yarın açıklayacak.

AK Parti’nin Konya adayı açıklanıyor (ÖZEL HABER)
Yayınlanma:

Konya’nın AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayının AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı , “Grup toplantımızda 20 ilin belediye başkan adayları açıklanacak. Bu 20 ilin içerisinde Konya’mız da var. Mevcut başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın veya başka bir adayın belirlendiği hususunda söylenenler gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı kimin aday olacağı genel merkezimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde netlik kazanacak ve kamuoyuyla paylaşılacak ” diye konuştu.

Cumartesi günü açıklanan 40 ilin belediye başkan adayları arasında Konya’nın da olması bekleniyordu. Cumartesi günü açıklanan 40 ilin içerisinde Konya’nın neden yer almadığını açıklayan Hasan Angı, “Genel merkezimiz tüm illerin adayları üzerinde  çalışıyor. Gruplar halinde netleşmiş isimlerde genel merkezimiz tarafından açıklanıyor. Cumartesi günü 40 ilimizin belediye başkan adayları açıklandı. Yarın gruplar halinde Konya’mızın da içinde bulunduğu 20 ilimizin belediye adaylarını açıklanacak. Daha sonra ki süreçte genel merkezimizin çalışmaları sonucu geri kalan illerin de adayları açıklanacak. Aday seçimleri genel merkezimizin takdiridir. Genel Merkezimiz kendi planlamasını yapıyor ve adayları kamuoyuyla paylaşıyor” diye konuştu. AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda başkan adaylarının açıklanması beklenen  diğer illerse şu şekilde;  Ankara, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Mardin, Muğla ve Sakarya büyükşehir belediye başkan adaylarının yanı sıra Afyonkarahisar, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Karaman, Muş, Uşak, Yozgat ve Sivas. Özel Haber : Müslüm Evci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.