AK Partili Metin Külünk KPSS sınavındaki olayı doğruladı ve suçluyu ilan etti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Metin Külünk, bazı KPSS sorularının bir yayınevi tarafından sınav öncesinde yayınlanmasına ilişkin çarpıcı cümleler kullandı. Külünk, "Cumhur İttifakı'na karşı kirli operasyonlarına devam etme peşindeler"

AK Partili Metin Külünk KPSS sınavındaki olayı doğruladı ve suçluyu ilan etti
Yayınlanma:

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Metin Külünk, bazı KPSS sorularının bir yayınevi tarafından sınav öncesinde yayınlanmasına ilişkin çarpıcı cümleler kullandı. Külünk, olayı "Sayın Cumhurbaşkanı’mıza ve Cumhur İttifakı'na karşı kirli operasyonlarına devam etme peşindeler" şeklinde nitelendirdi.

Külünk, KPSS sorularının Yediiklim Yayınevi'nin sorularıyla benzer çıkmasıyla ilgili kendine ait sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayınladı. Külünk şu cümleleri kullandı:

- KPSS soruları üzerindeki şüpheler, Sayın CB’mızın DDK’yı teminatlandırması ve ÖSYM Başkanının görevden alınması... Demek ki YÖK, çok ciddi anlamda gözden geçirilmek zorunda!

- YÖK ve üzerlerinde kuvvetli şüphe olan üniversite yönetimleri hem anlayış ve hem de bürokratik planında FETÖ’den arındırılmalıdır. Sızıntı ve saklanmış FETÖ unsurları, gizlendikleri yerlerde Sayın CB’mıza ve Cumhur İttifakı'na karşı kirli operasyonlarına devam etme peşindeler.

- Açık ve net! Fakat YÖK Başkanı suskun. Öyleyse bu köklü temizliğin YÖK’ten başlaması şarttır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.