AK Parti'den bir isim daha belediye başkan aday adaylığını açıkladı

Mehmet Acar, Taşkent Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulundu

AK Parti'den bir isim daha belediye başkan aday adaylığını açıkladı
Yayınlanma:

2024 Mart ayında gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimler Öncesi Partilerin başvuru süreci devam ediyor.

Mehmet Acar, Taşkent Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Taşkent'ten yerel seçimler için aday adaylığını açıklayan Mehmet Acar, 'Yıllardır sizlerden gelen yoğun istek ve desteğe kayıtsız kalmayarak Taşkent Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum.' dedi.

Acar yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi :

“Yıllardır bu topraklarda sizlerle birlikte yaşayan, dertlerinizle dertlenen sevinçlerinizle şenlenen bir kardeşiniz olarak sizlere seslenmek istiyorum. Önce ahlak ve maneviyat ilkesine dayanarak, ülkemize hizmet etme gayesiyle, inandığım davanın her kademesinde gayretim devam etti.

Şimdi ise memleket sevdamı taçlandıracak çok önemli bir yola çıkıyorum. Yıllardır sizlerden gelen yoğun istek ve desteğe kayıtsız kalmayarak Taşkent Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Artık Taşkent için, Balcılar için, Afşar için, Çetmi için, Bolay, Ilıcapınar, Kecimen, Sazak, Kongul için çalışma zamanı. Artık gözbebeğimiz Taşkent için elimizi taşın altına koyma zamanı. Taşkentli her kardeşimize kucak açma ve hizmet ulaştırma zamanı. İnsanımıza hizmete belediye başkanlığıyla başlayan Cumhurbaşkanımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız ilhamla Taşkent’imizi layık olduğu hizmete kavuşturacağız… 2024 yerel seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederek hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, destek ve dualarınızı bekliyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.