AK Parti Konya Milletvekili Usta’dan Kılıçdaroğlu’na sert eleştiri: Namus sözü vermişti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, gündemde yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Usta’dan Kılıçdaroğlu’na sert eleştiri: Namus sözü vermişti!
Yayınlanma:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, gündemi değerlendirdi. İlk olarak geçtiğimiz günlerde Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’yi vefatının yıl dönümü olduğunu hatırlatan Usta, Mursi’yi rahmetle yad etti. Usta, “Haklı mücadelesinden bir adım geri durmayan, zalimler tarafından darbe mahkemelerinde şehit edilen, Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Darbeler milli iradenin karşısında yok olmaya mahkumdur” ifadelerini kullandı.

“ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK”

Bir gazetenin, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ‘Güle Oynaya Camiye Gel’ projesine ilişkin ‘AKP’li belediyeden ‘ümmet bilinci’ etkinliği: Camiye gel bisikleti al’ başlıklı haberine tepki gösteren Usta, “Çocuklarımız ‘güle oynaya’ camilerimize gelmeye devam ediyorlar. Şu ana kadar 12 bin çocuğumuz aileleri ile beraber kayıt yaptırdı. Büyükşehir Belediyemizin bu güzel projesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık eski Türkiye yok. Engelleyemeyeceksiniz” şeklinde konuştu.

Konu ile ilgili olarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Ümmet bilinci, çocukların camileri doldurması, güle oynaya camiye gelmesi sizi neden rahatsız ediyor? Sabah namazında camiye gelen hafız adaylarının yüzlerini görmeye tahammülünüz yok. İlk gün 12 bin kayıt oldu bu da size dert olsun” ifadelerini kullanmıştı.

“CHP YALANDAN İBARET”

CHP tarafından yönetilen Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde su faturası borcunu ödemediği gerekçesiyle 16 bin abone hakkında icra takibi başlattığını kaydeden Usta, yerel seçimler öncesinde ‘bedava elektrik, bedava su’ vaadiyle seçilen CHP’li belediye başkanlarının yalanlarının ortaya çıktığını söyledi. Usta, “Elektriği ücretsiz vermeyi vaat eden Kılıçdaroğlu’nun belediyesi ‘bedava’ vermeyi taahhüt ettiği ‘su’ borcundan dolayı icra takibinde. CHP’nin geçmişi, bugünü ve yarını sadece yalandan ibaret. İstanbul’da kimseyi işten çıkarmayacağız diyen Kılıçdaroğlu namus sözü de vermişti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum