AK Parti Konya Milletvekili Usta, İdlib’de: Mazlumların umudu Türkiye!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Suriye’nin İdlib şehrine gitti.

AK Parti Konya Milletvekili Usta, İdlib’de: Mazlumların umudu Türkiye!
Yayınlanma:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Hatay’da ve Suriye’nin İdlib kentinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Usta, Hatay’da AK Parti İl Teşkilatı mensuplarıyla bir araya gelirken, İdlib kırsalında bölge halkı ile buluştu.

Hatay ve İdlib programına ilişkin bilgiler paylaşan Usta şunları kaydetti:

“Hatay’ımızda, fedakâr ve vefakâr dava arkadaşlarımızla İl Teşkilatımızda bir araya geldik. İdlib ziyaretimiz öncesi heyetimizle birlikte Cilvegözü Sınır Kapımızda bilgilendirme toplantısı düzenledik.

İdlib’de Kehf Yahmul Zirai Araştırma Merkezi'ni ziyaret ederek tarımla ilgili çalışmaları yerinde inceledik. Merkez, yüksek lisanslı doktoralı eğitimcileriyle tarım faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bölge halkı bu sayede kendi ayakları üzerinde duruyor.

Dünya Mülteciler Günü’nde İdlib kırsalında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile sivil toplum kuruluşlarımız tarafından yapımı tamamlanan Briket evleri ve yerel halkı ziyaret ettik. Büyük Türkiye'mizin gururunu yaşadık.

Hiçbir şey boşa değildir. Mazlumlara umut Türkiye. Beklenen Türkiye.”

Ayrıca, Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla da mesaj paylaşan Usta şu ifadeleri kullandı:

“Dünya üzerinde savaşlar, açlık, insan hakları ihlalleri ve birçok sebepten dolayı evlerini terk ederek başka ülkelere iltica eden milyonlarca insan var. Sorunun kaynağı değil bizzat mağdurları olan bu insanlar, tüm insanlığın sınavıdır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.