AK Parti Karatay Teşkilatı, 76. İlçe Danışma Meclisi’ni Gerçekleştirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı, 76. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

AK Parti Karatay Teşkilatı, 76. İlçe Danışma Meclisi’ni Gerçekleştirdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yoğun bir katılımla yapılan toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı; “2023 Seçimleri’nde tüm teşkilatlar olarak büyük bir sorumluluğumuz var. Ülkemizi bir, beraber ve güçlü kılan yapıyı muhafaza ederek; mahalle başkanlarımızdan genel başkan yardımcımıza kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın ekibindeki birey şuuruyla hareket edeceğiz” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, parti ve iktidar olarak anlayışlarını Hakk’ın rızası halk hizmeti olarak özetlerken; AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Karatay denince birlik, beraberlik ve bereket akla geliyor” dedi. Programda 3 yıllık görev süresince hayata geçirdikleri yatırım ve projeleri anlatan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise ilçedeki her insana dokunmak için çok çalıştıklarını belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı’nın 76. İlçe Danışma Meclisi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Celalettin Karatay Gençlik Merkezi’nde yapılan programa; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İl ve Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, il ve ilçe kadın ile gençlik kolları başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri ile mahalle başkanları katıldı.

ak-parti-karatay-teskilati-76-ilce-danisma-meclisini-gerceklestirdi.jpg

TEŞKİLATLAR OLARAK 2023 SEÇİMLERİ’NE YÖNELİK SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Hasan Angı, toplantıda yaptığı konuşmada son 20 yılda Karatay’ın kat ettiği mesafeye dikkatleri çekti.

İl Başkanı Hasan Angı; “Sadece 3 yılda bile Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’nın öncülüğünde Karatay’da büyük işler yapıldı. Ben, bu vesileyle Karatay’ımıza kısa sürede önemli hizmetlerde bulunan Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca ve ekibine çok teşekkür ediyorum. 2002’de vatandaşlarımızın büyük desteğiyle iktidara gelen AK Partimiz; Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde önemli işlere imza attı. Bugün de dünyanın geldiği noktada herkesin gözü Türkiye’de. NATO Liderler Zirvesi’nde Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ukrayna meselesine nasıl yaklaşacak diye merak içinde. Sayın Cumhurbaşkanımız, dünyadaki tüm adaletsizliğe karşın Rusya – Ukrayna Savaşı’nda da dünyanın dikkatlerini çeken bir yaklaşım içinde. Allah kendisinden razı olsun. Ülkemizi her bakımdan ilerletecek adımların yanında bu milletin değerlerini iktidar kılacak bir süreci bizlere yaşatıyor. Bizler de il ve ilçe teşkilatları olarak 2023’teki seçimlere yönelik büyük bir sorumluluğumuz var. Ülkemizi bir, beraber ve güçlü kılacak yapıyı muhafaza etmek, daha da önemlisi çok güçlü olmak zorundayız. Onun için de mahalle başkanlarımızdan genel başkan yardımcımıza kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın ekibinde yer alan bir birey şuuruyla hareket etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin en çok üyesine sahip partiyiz ama bunu yeterli görmüyor ve partimize yeni üye kazandırma çalışmalarına hız vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

ak-parti-karatay-teskilati-76-ilce-danisma-meclisini-gerceklestirdi-001.jpg

BİZİM SLOGANIMIZ VE ANLAYIŞIMIZ; HAKK’IN RIZASI HALK HİZMETİ

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Karatay’a yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunun altını çizerek, emeği geçen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya ve ekibini kutladı. 

Ahmet Sorgun, konuşmasında şunlara değindi: “Hani derler ya, ön teker nereden giderse arka teker de oradan gider. Başımızda böyle icraatçı bir Cumhurbaşkanı olunca belediye başkanımız da böyle birbirinden güzel hizmetlere imza atar. Allah razı olsun, kendisiyle iftihar ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bugüne kadar ülkemizi taşıdı, bizleri taşıdı. Yani hepimizden çok daha fazla yükü hep o taşıdı. Artık hep birlikte bu yükün altına biraz daha fazla girelim diyorum ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü alalım. Ülkemizin değerini anlamak için yurtdışına gitmek gerekiyor. Konya’nın kıymetini anlamak için Konya dışına çıkmak gerekiyor. Karatay’ın değerini anlamak için de Karatay’ın dışına çıkmak gerekiyor. İyi ki Sayın Cumhurbaşkanımız önümüzde, iyi ki bakanlarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımız var. Elbette halkımız hep arkamızda, desteği hep yanımızda oldu. Bizim en önemli sloganımız ve anlayışımız; Hakk’ın rızası halk hizmeti. Bu yolda ve bu anlayışla da hareket etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı

ak-parti-karatay-teskilati-76-ilce-danisma-meclisini-gerceklestirdi-002.jpg

GENÇ: KARATAY DENİNCE AKLA BİRLİK BERABERLİK VE BEREKET GELİYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de, İlçe Teşkilatı olarak tüm birimleriyle 2023 ve 2053 hedeflerine ulaşmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. İlçe Başkanı Mehmet Genç, bu kapsamda ilçe teşkilatı olarak yürüttükleri faaliyetler hakkında danışma meclisinde bilgi verdi.

Genç; “İlçe Teşkilatı olarak tüm birimlerimizle birlikte; STK, kamu kurum ile kuruluşlar, esnaf, mahalle, şehit ve gazi ziyaretleri ile daha birçok buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Bu hafta sonu yaklaşık 400 müsabakanın yapılacağı masa tenisi turnuvası yapıyoruz. Yine Pazar günü Mevlana Kültür Merkezi’nde Ömer Karaoğlu konseri düzenliyoruz. Buradan da tüm hemşehrilerimizi konserimize davet ediyorum. Ramazan ayı yaklaşıyor bu ay boyunca birbirinden anlamlı ve önemli faaliyetler gerçekleştireceğiz. Bu ve daha birçok faaliyet ile hizmetler sayesinde bizler halkımızın dua ve desteklerini alıyor, hemşehrilerimizin partimize olan sevgisini her daim yanımızda hissediyoruz. Karatay denince de aklımıza birlik, beraberlik, muhabbet ve tüm dinamikleri arasındaki uyum akla geliyor. Tüm bunlar bir araya gelince de ortaya hizmet çıkıyor, bereket geliyor ve kazanan Karatayımız oluyor. Ben, bu vesileyle Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca ve ekibi başta olmak üzere tüm belediye meclis üyelerini kutluyorum” şeklinde konuştu.

ak-parti-karatay-teskilati-76-ilce-danisma-meclisini-gerceklestirdi-003.jpg

KILCA: HEMŞERİLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK VE İNSANIMIZA DOKUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, 76. AK Parti Karatay İlçe Danışma Meclisi’nde, belediye başkanı olarak göreve geldiği son üç yılda hayata geçirdikleri yatırımlar, hizmetler ile yeni projeleri anlattı.

Karatay’ı Konya’nın en güzide ilçesi olarak gördüklerinin altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Karatay’ımız, İslam iklimiyle bereketlenmiş bu topraklarda yaşayan gönüller ve aşıklar sultanı Hazreti Mevlana’yı, Şems-i Tebrizi’yi bağrına basan kutlu bir ilçedir. Karatay, aynı zamanda birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve hoşgörünün adıdır. Bizler de bu ilhamla; kadim bir mirasa ve eşi benzeri olmayan zenginliklere sahip Karatay’ımızdaki bütün hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak, mutluluklarına mutluluk katmak ve insanımıza dokunmak için çalışıyoruz. Geride kalan 3 yılda, ‘İki günü birbirine eşit olan ziyandadır’ anlayışıyla ilçemiz için çalışmalarımızı, projelerimizi ve yatırımlarımızı her gün artırdık. Hedeflerimize vaktinden önce ulaştık ve hemen yeni hedefler belirledik. Bu hedeflerimize de emin adımlarla yürüyoruz. İlçemizi ilgilendiren, değer katan her bir projeyi yakından takip ediyoruz. Tüm çalışmalarımızda desteklerini hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta Hanımefendiye, AK Parti Konya Milletvekillerimize, Sayın Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kaymakamı’mıza, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Başkanlarımıza, il ve ilçe müdürlerimize, teşkilatımızın tüm mensuplarına, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve elbette her zaman yanımızda olan kıymetli bütün hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.