AK Parti Aksaray’dan köylere çıkarma

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, köyleri ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemeye devam ediyor.

AK Parti Aksaray’dan köylere çıkarma
Yayınlanma:
Güncelleme:

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İGM üyesi Veysel Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sürdürmüş olduğu köy ziyaretlerini Genç Osman, Ağzıkarahan, Bebek, Çağlayan, Yalman ve Bozcatepe ile devam ettirdi. Köylerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını belirlemek ve sorunlarını dinlemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkanı Altınsoy, “Pandemi nedeni ile ara vermek zorunda kaldığımız ziyaretlerimizi, normalleşme süreci ile başlattık. Bugüne kadar ilimize bağlı 50’den fazla köyümüzü ziyaret ettik.

ak-parti-aksaraydankoylere-cikarma.jpg

Tüm köylerimizi, ilçe, belde ve il merkezimizde ziyaretlerimizi aksatmadan sürdürmek, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmak istemiyoruz” dedi. Göreve geldikleri andan itibaren özellikle köyde yaşayan vatandaşlarla irtibatlarını kesmediklerini ve her fırsatta onları ziyaret ettiklerini belirten Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çamurdan geçilmeyen, hizmette hep geride kalan köylerimiz hak ettikleri hizmetleri almışlardır ve almaya da devam edecektir.

ak-parti-aksaraydankoylere-cikarma-001.jpg

Bu doğrultuda köy muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın beklentilerini yerine getirmek için gayrete devam edeceğiz. AK Partimiz köylerimizin, kanalizasyon, yol, kilitli parke, içme suyu gibi temel sorunlarını çözmüştür. Bu gün tüm köylerimizde çöplerimiz toplanmaktadır. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda şehirde hangi hizmetler varsa köylerimizde de aynı hizmetlerin olması için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. AB Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.