Antalya'nın Manavgat ilçesinde tur midibüsü kontrolden çıkıp bariyer ve beton direğe çarptı. Kazada 16'sı Rus, 4'ü Belarus uyruklu 20 turist yaralandı, araç şoförü ise hayatını kaybetti.
Manavgat'ta meydana gelen trajik kazada, tatillerini tamamlayarak ülkelerine dönmek üzere olan turistler acı bir sürprizle karşılaştı. Sabah erken saatlerde Alanya'dan Antalya Havalimanı'na turistleri götüren tur midibüsü, Manavgat Çevreyolu Demokrasi Köprülü Kavşağı girişinde kaza yaptı.
Şoför Şavki Çoban idaresindeki araç, Köprülü kavşak girişindeki bariyerlere ve beton direğe çarparak yan yola savruldu. Kazada sürücü Şavki Çoban hayatını kaybederken, 20 turist ise yaralandı. Yaralı turistlerden 16'sı Rusya, 4'ü ise Belarus uyruklu.
Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bazı turistlerin ise yaralanmalarına rağmen hastaneye gitmeyi reddettiği öğrenildi.
Kazanın sebebi polis ekipleri tarafından araştırılıyor.
