Konya
Parçalı az bulutlu
3°
Aksaray
Kapalı
6°
Karaman
Az bulutlu
2°
Ara
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye Ortalık savaş alanına döndü! Karaman’da otomobil kafe bahçesine uçtu

Ortalık savaş alanına döndü! Karaman’da otomobil kafe bahçesine uçtu

Karaman’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, aydınlatma direği, bahçe korkuluğu ve ağacı devirerek bir kafenin bahçesine uçtu. 2.21 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü ve yanındaki 2 kişi kazadan yara almadan kurtuldu.

KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Karaman'da sürücüsünün kontrolünü yitirdiği otomobil, aydınlatma direği ile bahçe korkuluğu ve ağaca çarpıp devirdikten sonra bir kafenin bahçesine uçtu. Alkollü olduğu belirlenen sürücü Ekrem A. ve yanındaki 2 kişi, kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza, saat 01.30 sıralarında Gevher Hatun Mahallesi Piri Reis Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Ekrem A. yönetimindeki 34 KYE 736 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp kaldırımdaki aydınlatma direğini, bahçe duvarındaki demir korkuluğu ve ağacı devirip, bir kafenin bahçesine uçtu. İhbar üzerine, adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan testte 2.21 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Ekrem A. ve yanındaki 2 kişi kazada yara almadı.

Polis, sürücü Ekrem A.'ya 'Alkollü araç kullanmak' ve 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan 16 bin 300 TL idari para cezası uygulayıp, ehliyetine 6 ay süreyle el koydu.

Kazaya ilişkin inceleme sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *