Konya
Açık
2°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye O ilde şiddetli yağışlar felakete yol açtı

O ilde şiddetli yağışlar felakete yol açtı

Bursa'da sel felaketi taşan dere araçları sürükledi, evler su baktı!

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Bursa'da sağanak yağış ve şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Uludağ'ın eteklerinde taşan dereler park halindeki araçları önüne katıp sürüklerken, birçok ev de su altında kaldı.

Yıldırım ilçesi Teferrüç Mahallesi'nde Karınca Deresi'nden kopan taş parçaları sokağı yürünmez hale getirdi. Dereden taşan sulara dayanamayan otomobiller sürüklenerek üst üste geldi. Bu araçlar kullanılamaz hale geldi. Yaşanan sel felaketini hayretler içerisinde izleyen araç sahipleri büyük üzüntü yaşadı.

Sağanak yağışın etkisiyle Bursa'nın birçok noktasında evler de su bastı. Su baskını yaşayan evlerde maddi hasarlar meydana geldi.

Bursa'nın çeşitli bölgelerinde yaşanan taşma ve su basma olayları için belediye ve itfaiye ekipleri hummalı bir çalışma başlattı. Suların tahliyesi ve hasar tespiti için çalışmalar devam ediyor.

aw240207-02.jpg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *