Karaman’da polisin “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü ile ekipler arasında yaşanan kovalamaca, film sahnelerini aratmadı. Olayın ardından yakalanan sürücüye ağır para cezası uygulandı.
Olay, gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, trafik polisinin “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü kaçmaya başladı. Yaklaşık 10 dakika süren kovalamaca, İmaret Mahallesi 181. Sokak üzerinde sona erdi.
Ekipler tarafından durdurulan motosiklet sürücüsünün 15 yaşındaki H.K. olduğu ve ehliyetinin bulunmadığı tespit edildi. Yapılan incelemelerde sürücüye; ehliyetsiz araç kullanmak, “dur” ihtarına uymamak ve abartı egzoz kullanmak gibi çeşitli ihlallerden toplam 314 bin lira para cezası kesildi.
Öte yandan motosiklet, 60 gün süreyle trafikten men edilerek çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Sürücü H.K. ile motosiklette yolcu olarak bulunan kişi, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.