Konya
Açık
2°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye Fabrikada çıkan yangın 2 saatte kontrol altına alındı

Fabrikada çıkan yangın 2 saatte kontrol altına alındı

Uşak'ta bir tekstil fabrikasında çıkan yangına çok sayıda ekiple müdahale eden itfaiye 2 saatlik çalışma sonrasında yangını kontrol altına aldı.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Uşak'ta bir tekstil fabrikasında çıkan yangına çok sayıda ekiple müdahale eden itfaiye 2 saatlik çalışma sonrasında yangını kontrol altına aldı.

Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Fabrikada yükselen alevleri fark eden vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, jandarma ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi.

Çok sayıda ekibin müdahale ettiği yangın 2 saatlik çalışmayla kontrol altına alınırken fabrikada ise hasar oluştu. Yangına ilişkin ekiplerce soruşturma başlatıldı.

Görsel Kaynak: İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *