Konya
Açık
2°
Aksaray
Az bulutlu
2°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye Çocuk çakmakla oynadı binayı yakıyordu

Çocuk çakmakla oynadı binayı yakıyordu

Karaman'da çakmakla oynayan çocuk teras katında yangın çıkardı!

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Karaman'ın Hacıcelal Mahallesi'nde çakmakla oynayan bir çocuk teras katında yangın çıkardı. Yangını bina sakinleri itfaiye gelmeden müdahale ederek büyümeden söndürdü.

Olay, 581. Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın teras katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ömer isimli küçük bir çocuk teras katında çakmakla oynarken örtüleri tutuşturdu. Teras kattan yükselen alevleri fark eden komşular, apartman sakinlerini uyararak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Bina sakinleri, itfaiyenin gelmesini beklemeden yangını hortumla söndürmeyi başardı. Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yangının söndürüldüğünü teyit ederek adresten ayrıldı. Yangında teras katında küçük çaplı hasar oluştu.

aw238200-01.jpgKarşı apartmanda oturan ve yangını fark eden Durmuş Gümüş, "Teras katında otururken karşı apartmanın teras katından alev yükseldiğini gördüm. Önce mangal yapıyorlar sandım, sonradan alevler artınca yangın çıktığını anladım. Hemen oğluma haber verdim ve o da koşarak zile bastı ve apartman sakinlerine haber verdi. Apartmandakiler hep birlikte yangını itfaiye gelene kadar hortumla söndürdüler. Ufak bir çocuk çakmakla oynarken yangın çıkarmış" dedi.

aw238200-02.jpg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *