Aksaray’da bir inşaatın ikinci katında çalışan tesisatçı, dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü; ağır yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı.
Olay, öğle saatlerinde Büyük Bölcek Mahallesi Banka Evleri 2401 Sokak’taki bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaatta su tesisatçısı olarak çalışan 44 yaşındaki İhsan M., asansör boşluğu yakınında çalıştığı sırada dengesini kaybederek boşluğa düştü.
Yaralının yardım çığlıklarını duyan inşaattaki mesai arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılan işçi, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.
İhsan M.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.