Konya
Parçalı bulutlu
4°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
1°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Magazin Konya'da görkemli düğün! Çetin ve Atal ailelerinin mutlu günü

Konya'da görkemli düğün! Çetin ve Atal ailelerinin mutlu günü

Perder Konya Şube Başkanı Ahmet Çetin’in kızı Sevim, Atal ailesinin oğlu Hidoks Yönetim Kurulu Üyesi Uğur ile düzenlenen görkemli bir törenle hayatını birleştirdi.

Okunma Süresi: 1 dk

Perder Konya Şube Başkanı Ahmet Çetin’in kızı Sevim Çetin, Sevim ve Muhsin Atal çiftinin oğlu Hidoks Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Atal ile hayatını birleştirdi.

Nikâh ve düğün töreni, Dedeman Otel’in balo salonunda gerçekleşti. Geniş katılımlı ve görkemli geçen törende, çiftin nikâhını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı kıyarken; AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı ile çiftin yakınları da nikâh şahitliği yaptı.

Törene siyaset, iş ve STK camiasından çok sayıda davetli katıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, davetlilerin tebriklerini kabul ederken; aileler de bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti.

ÇETİN VE ATAL AİLELERİ BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI

Ayşe – Ahmet Çetin çifti ile Sevim – Muhsin Atal çifti, çocuklarının bu mutlu günlerinde büyük gurur yaşadı. Davetliler, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek Çetin ve Atal ailelerini tebrik etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *