Konya
Açık
1°
Aksaray
Açık
0°
Karaman
Açık
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Magazin Konya Magazin : Kültür, Spor ve Meslek Dayanışması Bir Arada

Konya Magazin : Kültür, Spor ve Meslek Dayanışması Bir Arada

Konya magazin dünyasında 20 Haziran Cuma günü neler oldu .

Okunma Süresi: 2 dk

Yansıma 4 Resim Sergisi Tantavi Kültür Merkezi’nde Açıldı

yansimalar-4-1.jpg

Kaleli Sanat Merkezi öğrencilerinin yıl boyunca hazırladığı eserlerden oluşan “Yansıma 4” sergisi, Tantavi Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

yansimalar-4-2.jpg

Açılışa Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan, İMO Konya Şube Başkanı Özgür Yetiştirici, Yazarlar Birliği Konya Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu ve Kaleli Sanat Merkezi sahibi Muhsin Kaleli’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Sergi 21 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyarete açık olacak.

yansimalar-4-3.jpg

Galatasaray’ın 25. Şampiyonluğu Konya’da Kutlanacak: Özbek, Kupalarla Konya’ya Geliyor

zbek.jpg

Süper Lig’de 2024–2025 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 25. şampiyonluğunu Konya’da kutlamaya hazırlanıyor.Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı gece, Galatasaraylılar Derneği tarafından organize ediliyor. 2 Temmuz Çarşamba akşamı saat 19.05’te Dedeman Otel’de gerçekleşecek. Gecede İrem Derici sahne alacak; Türkiye Kupası ve Süper Lig kupası da Konya’da sergilenecek.

Genç Hukukçular Sosyal Buluşmada Bir Araya Geldi

genc-hukukcular.jpg

Konya hukuk camiasının genç ve dinamik isimlerinden Yağmur Merve, Talip Özaslan ve Sila Çağlar, dostlarıyla birlikte düzenlenen özel bir toplantıda buluşarak hukuk pratiğine ve mesleki gelişime dair değerlendirmelerde bulundu.

Kadınhanı’ndan Sıcak Dost Sohbeti

dostlar-001.jpg

Konya’nın sevilen simalarından Adil Koyuncu ve Oktay Bey, yakın dostları Muzaffer Küçüksarı ile bir araya geldi. Keyifli çay sohbeti sırasında dostluk ve sektörel gelişmeler üzerine verimli paylaşımlar yapıldı.

Ziraat Mühendislerinden İl Müdürü Ayaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

ziraatcilar.jpg

Konya Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Burak Kırkgöz ve yönetim kurulu üyeleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Fatih Ayaz ve İl Müdür Yardımcısı Süleyman Erden Sireci’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede kurumlar arası iş birliği ve çevreye duyarlı tarımsal uygulamalar gündeme geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *