3 Şubat 2024 Anadolu’da Bugün Magazin Kuşağı


ASRİAD, üye ziyaretlerine devam ediyor
Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ve yönetim kurulu üyeleri 2024 yılında da üye ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. “Daha çok üretmeliyiz ve ürettiklerimizi yurt dışına ihraç etmemiz lazım” diyen Başkan Karabağ, üye ziyaretlerini önemsediklerini ve her fırsatta üye ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “ASRİAD Konya Şubesi olarak kurulduğumuz günden bu yana ülkemizin ve Konya ekonomisine katkı sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.



Feyzan Butik açıldı
Konya’nın giyim markası olan Feyzan Butik düzenlenen törenle Çatalhüyük Mahallesi Kasırga Sokak’ta açıldı. Açılışa çok sayıda davetli katıldı. İki kadın girişimci Gülay ve Aslı Çalışkan’ın işletmeciliğini yaptığı Feyzan Butik Konyalıları bekliyor.

Turizmciler Ankara’da buluştu
Konya’nın başarılı turizmcisi İbrahim Mayda, turizmci ve otel yatırımcısı Mehmet Han Çopur’u Ankara’daki otelinde ziyaret etti. Ziyarette Turizmci Vuslat İbrahimoğlu ile birlikte turizm üzerine sohbet etme imkanı buldular.

Karayazılı, Günay ile bir araya geldi
Aliya İzzetbegoviç Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (AKSED) Başkanı İbrahim Günay’ı Konya İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Özgür Karayazılı ziyaret ederek başarılar diledi.

Sağlık-Sen Konya’dan Başkan Doğan’a ziyaret
Sağlık-Sen Konya Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Kerem Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcılarına teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundular.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.