“2022 Avrupa Mesleki Eğitim Becerileri Haftası” sergi açılışı gerçekleşti

2022 Avrupa Mesleki Eğitim Beceri Haftası kapsamında Konya’daki meslek liselerinin yürüttükleri çalışmalardan örneklerin yer aldığı serginin açılışı, "Mesleki Eğitimi Biliyorum, Üretime Katılıyorum" temasıyla 18 Mayıs 2022 tarihinde ASELSAN KONYA Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. 

“2022 Avrupa Mesleki Eğitim Becerileri Haftası” sergi açılışı gerçekleşti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, açılışta yaptığı konuşmada mesleki eğitimin önemine vurgu yaparak Konya'nın bu noktada çok ileri düzeyde bir konumda olduğunu ifade etti.

2022-avrupa-mesleki-egitim-becerileri-haftasi-sergi-acilisi-gerceklesti.jpg

Sanayi ürünlerinden tarım ürünlerine kadar bu okullarımızın çok geniş bir alanda üretimde bulunduğunu söyledi. Serginin düzenlendiği ASELSAN KONYA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de ülkemizin savunma sanayine ciddi katkılar sunacak bir eğitim kurumu olacağını sözlerine ekledi.

2022-avrupa-mesleki-egitim-becerileri-haftasi-sergi-acilisi-gerceklesti-001.jpg

Yapılan konuşmanın ardından kurdele kesilerek serginin açılışı yapıldı. Misafirler tarafından sergi alanları tek tek gezilerek ürünler incelendi.

2022-avrupa-mesleki-egitim-becerileri-haftasi-sergi-acilisi-gerceklesti-002.jpg

Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ün yanı sıra eğitim yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.