Konya
Açık
1°
Aksaray
Açık
0°
Karaman
Açık
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Tolunay Kafkas sert eleştirdi, Recep Uçar cevap verdi!

Tolunay Kafkas sert eleştirdi, Recep Uçar cevap verdi!

Konyaspor- Galatasaray maçı sonrası A Spor yorumcusu Tolunay Kafkas, Teknik Direktör Recep Uçar'ı eleştirdi. Eleştiriyi maçın ardından izleyen Recep Uçar, Kafkas'a cevap verdi

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 2 dk

Tolunay Kafkas, Konyaspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Karşılaşmayı Konyaspor Teknik Direktörü üzerinden okumak lazım. Ben maçtan önce zor bir karşılaşma beklerken, Galatasaray’ın zorlanacağını beklerken 10-2, 10-3 belki daha farklı bitecek bir maçla karşılaştık. Konyaspor bir kavram kargaşası var. Pres yapmak oyun kültürüdür. 30 saniye, 1-2 dakikada pres yapılmaz. Ligde daha rahat bir duruma gelmiş takımın 40 bin kişi önünde bu kadar oyun planından yoksun, hiçbir şey vermeyen benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Çok sinirliyim, çok sevdiğim bir camia Konyaspor. Ben Konyaspor’da forma giydim 92-93 sezonunda, çok sevdiğim dostlarımız var. Çok önemli camiadır, ben çok şey bekliyordum fakat çok büyük hayal kırıklığı oldu. Yenilen ikinci, üçüncü, dördüncü gol inanılmaz. Hele ikinci golde 2’ye 1 var, hiçbir hazırlık yok. Üçüncü golde stoper çok uzak kaldı. Dördüncü gol taç atışı. Takımın ne olursa olsun böyle takımlara karşı skorda geriye düşseniz bile oyunu forse edebilecek oyunu canlandırabilecek oyuncularınız var.

Maç 60.dakikada Okan hocanın yaptığı değişikliklerle bitti. Konyaspor’un en etkili oyuncusu Pedrinho. Oyuncuyu oynatmıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 4-1’den sonra 35 dakikalık bir dilim var. Maç 4-4 olabilir. Uzatmaya gidebilir. Orada bile Kramer’i çıkartıyor oyundan, Umur Nayir’i alıyor. Hiçbir şekilde hocalık becerisi yok, maç planı yok. Galatasaray’ın antrenman maçından biraz daha iyi bir maçını izlemiş gibi hissettim."

UÇAR CEVAP VERDİ
Basın toplantısı öncesi bu açıklamaları izleyen Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Eski meslektaşlarımız büyüklerimiz çok ağır cümleler kullanıyorlar. Ligde kalmayı yüzde yüz olarak garantilemedik. Teknik anlamda eleştiriler olacak ama biraz saygı çerçevesinde olmalı. Herkesin neler neler yaptığını iyi bilen birisiyim" diye konuştu.

Yorumlar
Ö. Ozd 7 ay önce
Doğru diyor Tolunay Kafkas hoca. Ben takımımızı hiç böyle görmedim
BEĞENME
0
CEVAPLA
Y
YASİN GÜNGÖR 7 ay önce
Tolunay Kafkası sevmem. Ama doğruya doğru. Alınacak birşey yok. Adam çok doğru bir tespitte bulunmuş. Ligde kaldık diye birden unutuldu. Recep Hoca sadece iyi bir insan. Bu kadar...
BEĞENME
0
CEVAPLA
M
Murat Baş 7 ay önce
Bu hocayla ligde nasıl kaldık hayret.
BEĞENME
0
CEVAPLA
N
Necmettin karabulut 7 ay önce
Tolunay hoca doğru konuşmuş daha ne desin
BEĞENME
0
CEVAPLA
a
ali veli 7 ay önce
bu kifayetsize ne acaba,neyin acısı bu torpille genç milli takım çalıştırmaktan başka başarısı olmayan zat neden yırtmış biryerlerini
BEĞENME
0
CEVAPLA