Konya
Parçalı bulutlu
3°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Kapalı
2°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konyaspor Stanojevic uygulamayacağız demişti! Beşiktaş maçına aynı sistem

Stanojevic uygulamayacağız demişti! Beşiktaş maçına aynı sistem

Tümosan Konyaspor’da teknik direktör Aleksandar Stanojevic, ilk 11’i değiştirmedi

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Teknik direktör Aleksandar Stanojevic, Ankaragücü deplasmanına çıkardığı 11 ile herkesi şaşırtmıştı. Savunmada 5-3-2, hücumda ise üçlük stoperle birlikte 3-5-2’li sistem Beşiktaş maçında da uygulanıyor.

Stanojevic, Ankaragücü maçı sonrasında yaptığı açıklama ile bu sistemi Beşiktaş maçında uygulamayı düşünmediklerini açıklamıştı.

Anadolu Kartalı, Beşiktaş maçına da Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil, Uğurcan, Calvo, Guilherme, Soner, Nzonzi, Moreno, Oğulcan, Oliveira 11'i ile çıktı.

Yorumlar
m
murat baş 2 yıl önce
Geçen yıl bu zamanlar takımda kaliteli isimler vardı. Onlar gitti ve yerleri dolmadı. Calvo ve Guilherme dışında futbol mantalitesi ve becerisi olan isim göremiyorum. Hoca da dahil buna. Acemiler mangası gibi hata yapılırsa rakip elini kolunu sallaya sallaya maçı alır gider.
BEĞENME
0
CEVAPLA