Konyaspor yönetimi göreve devam ediyor! Başkan Özgökçen'den çarpıcı genel kurul açıklaması

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Kayacık Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi

Konyaspor yönetimi göreve devam ediyor! Başkan Özgökçen'den çarpıcı genel kurul açıklaması
Yayınlanma:

Başkan Fatih Özgökçen, düzenlediği basın toplantısında 2021'de göreve geldikleri günden bu güne kadar yapılan çalışmaları anlattı.

Başarının teknik heyet ve oyuncuların başarısızlıkta ise kendisinin sorumlu olduğunu kaydeden Özgökçen, kulübü daha iyi noktalara getirmek adına çalıştıklarını belirtti.

Başkan Özgökçen, yönetim olarak göreve devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

2 ay öncesinde genel kurul kararını aldık. O dönem listeler çıksın istedik. Genel Kurulda liste çıkmadı, kimse çıkmadı. Bizde çıkmasaydık ne olacaktı? Sabırlı olmamız gerekiyor. Buralar boyacı küpü değil, hemen düzelecek yerler değil. Ortada bir vaka var. Bunu düzelteceksek sabır etmeliyiz. Yine istifa, yine kurul söyleri var…

2 ay önce genel kurul yapmışız. Konyaspor Kulübü zamanını genel kurul yaparak mı geçirecek. Hadi genel kurula gitmeyelim. Hazırlayın listelerinizi buyurun. Bakın iddia ediyorum, sonuna kadar da arkasında dururum. Bu şehre ve Konyaspor'a hizmet edecek maddi ve manevi hazırlığını tam anlamıyla yapacak, şehrin yöneticilerinden destek alacak, herkesin hemfikir olmasına da gerek yok. Herkes her noktada hemfikir olamaz. Varsa açıklasınlar listelerini. Gerekirse bizimle görüşsünler, istişare edelim. Yardım edelim. Bunlar da hiçbir sorun yok. Biz hepsini hazırlayıp yönetimi devretmeye hazırız. İkiye bir durup genel kurul mu yapacağız. Kim istedi, taraftar istedi.. Yok böyle bir şey arkadaşlar. Herkes duracağı yeri iyi bilecek. Kimse çıkmazsa ben çıkarım, ‘Yok böyle bir şey’.

Konyaspor tek başına yönetilmez. Ekibini oluşturacaksın, kasa kolaylığını sağlayacaksın. Bizler mevcut yönetimi oluştururken 'nasıl bu kadar iyi yönetimi oluşturdunuz' dediğinizi biliyorum. Şehir de bunu çok iyi kabul etti. Konyaspor'un mevcut yönetimi kulübe 160 milyon lira nakdi kolaylık sağladı. Ben bu isimleri yedirmem.

Konyaspor'un bugün borcu 600 milyon lira olsa düşünün 160 milyon lirayı. Öyle herkes hariçten gazel okumayacak, elini taşın altına koyacak. Yönetimimizin sağladığı desteği 2,5 milyonluk Konya şehri bunun mislini sağlar. Birazcık şehrin yöneticisinden, insanına, sanayicisine kadar biraz kendine çeki düzen vermek noktada. Herkes çok kolay eleştirebiliyor.

Biz buraya geldiğimizden beri eleştirileri düşünüyorum, insan harcamakta o kadar mahiriz ki. Bir de bir sahip çıkın ya… Bu sadece benim şahsımla ilgili değil, birbirinize bir kenetlenin. Konyalı olarak bir kenetlenelim. Bu nereye kadar gidecek böyle? Herkes kendi köşesinden 10 kişi ile dedikodu yapıyoruz. Bunun şehre katkısı yok. Risk almadan yöneticilik yapılmaz, herkes beni de sevmek zorunda değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.