Fenerbahçe maçı öncesi ağrıları artan ve Afyonspor ile oynanan hazırlık maçında da forma giyemeyen Ibrahim Sehic, takımdan ayrı çalışıyordu. Sehic, takımla birlikte İstanbul'a giderken, ağrılarına göre maçta oynayıp oynamasına karar verilecekti.
Anadolu'da Bugün'ün haberine göre kulübün sağlık heyeti, Boşnak eldivenin risk alınıp forma giymesi halinde 4-5 hafta sahalardan uzak kalabileceğini teknik heyete ve Sehic'e bildirdi. Yapılan değerlendirme sonrasında deneyimli file bekçisinin kadroda yer almamasına karar verildi.
Daha önce de sakatlık sorunu yaşayan Ibrahim Sehic'in tedavisi devam ederken, Giresunspor maçında forma giymesi umut ediliyor.
Sehic'in izin gününde Beşiktaş-Antalyaspor maçında da Amir'in davetlisi olduğu, takımın izinli olmasından ötürü tribünde yer aldığı öğrenildi.
Konyaspor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek 34 yaşındaki eldivenle 2+1 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.
Fatih Şeker