Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
4°
Karaman
Kapalı
7°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'un kiralık oyuncusu, parasını alamayınca 1. Lig ekibinden ayrıldı

Konyaspor'un kiralık oyuncusu, parasını alamayınca 1. Lig ekibinden ayrıldı

Konyaspor ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Abdurrahman Üresin, Boluspor'dan ayrıldığını açıkladı

MUHABİR: FATİH ŞEKER
Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor'dan sezon başında Trendyol 1. Lig ekibi Boluspor'a kiralanan Abdurrahman Üresin takımdan ayrıldı. Sezon içinde bahis nedeniyle PFDK’dan 3 ay ceza alan 22 yaşındaki sağ bek, Boluspor’da 8 maçta 146 dakika sahada kaldı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında bonservis ödenerek Serikspor'dan kadroya katılan Abdurrahman'ın Konyaspor ile Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

PARAMI ALAMADIM 

Abdurrahman Üresin yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“Bu kulüpte bulunduğum süre boyunca sadece bir futbolcu olarak değil bu ailenin bir parçası gibi hareket ettim. Sahaya her çıktığımda formanın değerini bilerek elimden gelenin en iyisini vermeye çalıştım. İyi günde de kötü günde de sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçmadım ancak son dönemde yaşananlar beni hem insan olarak hem de profesyonel olarak derinden yaraladı.

 Verdiğim emeğin karşılığını görememek özellikle de hakkım olan alacakların ödenmemesi benim için sadece maddi değil manevi olarak da büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bu kararı almak benim için kolay olmadı Çünkü buraya sadece iş olarak bakmadım gerçekten bağ kurdum ama gelinen noktada bu şekilde devam etmenin ne bana ne de kariyerime bir faydası kalmadığını görüyorum. 

Bu nedenle kulüple olan birlikteliğimi sonlandırma kararı aldım Her şeye rağmen burada yaşadığım güzel anları unutmayacağım.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *