Konya
Parçalı az bulutlu
16°
Aksaray
Açık
13°
Karaman
Açık
16°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor’un İngiliz antrenöründen itiraf! Gelme demişlerdi ama risk aldım

Konyaspor’un İngiliz antrenöründen itiraf! Gelme demişlerdi ama risk aldım

Konyaspor’da şubat ayında Teknik Direktör İlhan Palut’un ekibine giren İngiliz antrenör Steven Caulker, ilk kupasını kaldırmak adına gün sayıyor

MUHABİR: FATİH ŞEKER
Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor yardımcı antrenörü Steven Caulker yaptığı açıklamada, “Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş... Hepsini bu sırayla yendik. Şubat ayında imza atmadan önce buraya gelmemem konusunda uyarılmıştım. Takım neredeyse 4 aydır maç kazanamamıştı ve küme düşme adaylarından biriydi. 

Hayatta bazen biraz risk almak gerekiyor. 13 maçtan 8 galibiyet aldık. Takım lig tablosunda rahat bir şekilde yerini korudu ve şimdi de Türkiye Kupası finalindeyiz! 17 yıllık futbolculuk kariyerimde tek bir kupa bile kazanamadım. Umarım teknik direktörlük kariyerim farklı olur" dedi.

İngiliz vatandaşı olan Caulker'de stoperde forma giyiyordu. Caulker, ülkemizde Alanyaspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Karagümrük ve Keçiörengücü formaları giydi. 34 yaşındaki çiçeği burnunda yeni antrenör, geçtiğimiz yıl İzlanda ekibi Stjarnan'da hem futbolcu hem de yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.

 Futbolculuk kariyerine Tottenham altyapısından başlayan Caulker; kariyerinde Liverpool, Southampton, Cardiff City gibi kulüplerde 100’den fazla Premier Lig maçına çıktı. Sierra Leone Milli Takımında da yıllarca forma giydi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *