Konya
Açık
2°
Aksaray
Az bulutlu
2°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'un iki oyuncu için planı var

Konyaspor'un iki oyuncu için planı var

Tümosan Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, son dönemde düzenli olarak forma giymeye başlayan gurbetçi futbolcular Melih İbrahimoğlu ve Tunahan Taşçı için açıklamalarda bulundu

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Melih ve Tunahan’a sezon başında güvenerek yatırım yaptıklarını kaydeden Kaymak, iki oyuncunun da performansından memnun olduklarını, sadece fiziksel noktada biraz eksikliklerini olduğunu ifade etti.

TV 42'ye konuşan Kaymak, “Melih İbrahimoğlu ve Tunahan Taşçı son dönemde forma giyiyorlar. Son karşılaşmada teknik olarak sahanın en iyisiydi. Tunahan özellikle fiziksel olarak biraz yetersiz kalabiliyor. Oyuncularımızın fiziksel olarak gelişimlerini hocalarımız yakından takip ediyor ve ilgileniyorlar. Bununla alakalı dışarıdan destek noktasında araştırma içine gireceğiz zaten. Fiziksel olarak daha iyi duruma nasıl gelirler, sadece iki futbolcu için değil alt taraftaki ve yeni aldığımız genç oyuncular içinde geçerli bu durum.

Fiziksel gelişimlerinin üst seviyeye çıkmasını bizler de istiyoruz. Şu an arkadaşların teknik özellikleri çok yüksek, sadece fiziksel olarak biraz eksikleri bulunuyor. Bunu da geliştireceğiz. Kendi içimizde yapabilirsek yapacağız, yapamazsak dışarıdan da destek alacağız. Melih İbrahimoğlu sahanın en iyisiydi bir topu direkten döndü. İnşallah fiziksel olarak da gelişirler ve daha da iyi bir noktaya gelirler” şeklinde konuştu.

Yorumlar
E
E.t 9 ay önce
Bu insanlarin kumaşı güzel takimda kalmalıdır .
BEĞENME
0
CEVAPLA
R
Rim Yıldızı 9 ay önce
ikisini de tebrik ederim, oynadıkça özgüven oluşacak daha iyi olacaklar inşallah...
BEĞENME
0
CEVAPLA