Konya
Parçalı bulutlu
20°
Aksaray
Kapalı
21°
Karaman
Az bulutlu
21°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor’un gurbetçi oyuncusu, yeni sezona sıkı hazırlanacak

Konyaspor’un gurbetçi oyuncusu, yeni sezona sıkı hazırlanacak

Sezonun son bölümünü sakat olarak geçiren Tunahan Taşçı, 1 Temmuz’u iple çekiyor

MUHABİR: FATİH ŞEKER
Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor’un gurbetçi oyuncusu Tunahan Taşçı, yeşil-beyazlı takımdaki ikinci sezonunu geride bıraktı. Nisan ayı ortasında sakatlanan Tunahan, sezonun son bölümünü sakatlığı sebebiyle oynamadan geçirdi. Antalyaspor deplasmanı öncesinde antrenmanda şanssız bir sakatlık yaşayan Tunahan’da tendon yaralanması tespil edilmiş ve 1,5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti.

Sakatlık sürecini geride bırakan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bireysel idmanlarına da devam ediyor. Tunahan Taşçı, 1 Temmuz’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarını da iple çekiyor.

Konyaspor 1 yıl daha sözleşmesi olan gurbetçi futbolc, geçen sezon Süper Lig’de 13 maçta süre bulurken, deplasmandaki Göztepe maçında beraberliği getiren golü kaydetmişti. Tunahan, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 6 maçta sahaya çıkarken, Aliağa FK maçında 2, Antalyaspor maçında ise 1 gol kaydetti. 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *