Konya
Açık
16°
Aksaray
Açık
15°
Karaman
Açık
17°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'un gençleri çok mutlu! Kariyerlerinde ilk adımı attılar

Konyaspor'un gençleri çok mutlu! Kariyerlerinde ilk adımı attılar

MUHABİR: FATİH ŞEKER
Okunma Süresi: 2 dk

Yeşil-beyazlılarda 17 yaşındaki Ata Yanık maça ilk 11’de başladı ve ilk Süper Lig maçına çıktı. Ayrıca yine sahaya çıkan kadroda yer alan 19 yaşındaki Eren Cemali Yağmur da fileleri havalandırarak kariyerinin ilk Süper Lig golüne imza attı. 

Mücadelenin ikinci devresinde ise Kaleci Egemen Aydın, Ahmet Kusay Dağdevir, Ömer Çobanoğlu, Ahmet Tırpancı ve Enes İlyas Seven de şans buldu ve ilk lig maçlarına çıktı. 

Kayserispor maçında ilk golünü atan Konyaspor'un genç forveti Eren Cemali Yağmur, "İlk Süper Lig golümü attığım için çok mutluyum ve performansımdan da memnunum. Ancak maçı galibiyetle bitirmek istiyorduk, maalesef bunu başaramadık. Şimdi odağımızı Trabzonspor’a karşı oynayacağımız kupa maçına çevireceğiz. Ben de gelişmek ve takımıma daha fazla katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğim" dedi. 

19 yaşındaki ön libero Ahmet Kusay Dağdevir, “Hayalini kurduğum anlardan birini yaşadım. Konyaspor formasıyla ilk Süper Lig maçıma çıktım. Bu gururu yaşamamda emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

2007 doğumlu kaleci Egemen Aydın, 2009 doğumlu stoper Ata Yanık, 2007 doğumlu ön libero Ömer Çobanoğlu, 2007 doğumlu stoper Ahmet Tırpancı ve 2007 doğumlu forvet Enes İlyas Seven de hayallerine ilk adımı attıklarını belirtirken, kendilerini geliştirmek adına çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *