Konyaspor'un eski yıldızından Aykut Kocaman sözleri
Başakşehir forması giyen Ömer Ali Şahiner, Konyaspor ve Başakşehir'de birlikte çalıştığı teknik direktör Aykut Kocaman hakkında konuştu
Konyalı futbolcu Ömer Ali Şahiner, Milliyet'e verdiği röportajda Aykut Kocaman sorusunu cevaplandırdı. Şahiner, "Ne kadarını aldım bilmiyorum ama benim hem özel hayatımda özellikle, kişilik, davranış biçimi açısından her zaman örnek aldığım, genelde de futbol camiasında hem dışarıda takdir edilen isim Aykut Kocaman’dır. Benim de hayatıma çok önemli dokunuşları oldu. Hem saha içinde hem saha dışında. Olumsuzluk yaşadığım hiçbiri yok. Ancak en çok hayatıma dokunan isim Aykut Kocaman’dır. Çok beyefendi ve çok kaliteli bir kişiliğe sahip. Bunları düşündüğümde mesela bir takım yapacak olursam, mesela bir antrenörüm, savunmasına, disiplinine Aykut Kocaman’ı koyarım" dedi.
Mevki ayırt etmiyorum
Deneyimli futbolcu, altyapısından yetiştiği Konyaspor'da farklı mevkilerde forma giydiğini kaydederek, "Özellikle rahatsız olduğun bir yer var mı dersen, yok. Konya’da bir dönem çok değişti, bir ara 12 maç sol bek oynadım. Sonra forvetlerimizde bir sıkıntı oldu forvet oynadım sezonun geri kalan kısmında. Konyaspor'da Skubic gelmeden önce sağ bek hikayesi Aykut hoca ile birlikte başladı. Yarım sezon sağ bek oynadım. Sonra zaman zaman burada Emre hoca orta saha oynattı, 8 numara dediğimiz pozisyonda. Futbolcu oynamak ister. Ben mevki ayırt etmiyorum" şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.