Konya
Açık
2°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'un Atilla Karaoğlan ile çarpıcı maç karnesi

Konyaspor'un Atilla Karaoğlan ile çarpıcı maç karnesi

Başakşehir-Konyaspor mücadelesinde FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Yeşil-beyazlı takım, Karaoğlan yönetiminde 6. maçına çıkacak. Anadolu Kartalı, 37 yaşındaki Sakarya bölgesi hakeminin daha önce yönettiği 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak hiç mağlup olmadı.

Karaoğlan, söz konusu 5 maçta Konyasporlu oyunculara 1 kırmızı ve 11 sarı kart gösterdi. Atilla Karaoğlan, Tümosan Konyaspor'un son olarak 22 Ekim 2022 tarihinde evinde oynadığı ve 1-1 biten Kasımpaşa maçında düdük çalmıştı.

FIFA kokartı takan ve Avrupa kupalarında da düdük çalan Karaoğlan, Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında orta hakem görevlendirilmişti. Ayrıca Konferans Ligi’nde de 3 mücadeleyi yönetti.

Öte yandan Başakşehir, Atilla Karaoğlan yönetiminde çıktığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet ve 3 yenilgi aldı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *