Konya
Kapalı
6°
Aksaray
Parçalı bulutlu
4°
Karaman
Kapalı
8°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyasporlu futbolcular polis üniformaları giyerek asayişe çıktı

Konyasporlu futbolcular polis üniformaları giyerek asayişe çıktı

Konyaspor Kulübü, Tük Polis Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü ile Polis Haftası dolayısıyla futbolcular Adil, Kramer, Melih, Berkan ve Bahadır'ın katılımıyla güzel bir etkinliğe imza attı Futbolcular, polis üniformalarını giyerek emniyetin farklı şubelerinde görev aldılar

MUHABİR: Konyaspor Kulübü
Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor Kulübü, 6-12 Nisan Polis Haftası nedeniyle sosyal medya hesabından video yayınladı.

Yayınlanan videoda Konyasporlu futbolcular Adil Demirbağ, Bahadır Han Güngördü, Melih İbrahimoğlu, Berkan Kutlu ve Blaz Kramer Polis Haftası'nda üniformaları giydiler ve emniyetin farklı şubelerinde görev aldılar.

Adil Demirbağ Trafik Şube, Bahadır Han Güngördü, Motorsikletli Polis (Yunus), Melih İbrahimoğlu ve Berkan Kutlu Asayiş Blaz Kramer ise çevik kuvvet ekibinde görev aldı.

Kaptan Adil Demirbağ; “Bu hafta polislerimizin haftası Konyaspor olarak bu etkinliğe bizde katılmak istedik. Canımızı, malımızı her şeyimizi onlara emanet ediyoruz.”

Bahadır Han Güngördü; “Bu hafta polis haftası. Bizde Konyaspor ailesi olarak böyle bi sosyal sorumluluk projesinde bulunmak istedik.”

Berkan Kutlu; "Çocuklarımız sporun birleştirici gücünü ve dostluk ruhunu doyasıya yaşasın diye biz 181 yıldır biriz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *