Konya
Parçalı bulutlu
4°
Aksaray
Hafif kar yağışlı
0°
Karaman
Kapalı
5°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyasporlu taraftarlar, zorlu süreçte Deniz Türüç’ün yanında

Konyasporlu taraftarlar, zorlu süreçte Deniz Türüç’ün yanında

Konyaspolu taraftarlar, iftar sonrasında Deniz Türüç’ün evine giderek geçmiş olsun dileklerini iletti

KAYNAK: haber merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor’un deneyimli kanat oyuncusu Deniz Türüç’ün oğlu Ayden, bir süredir ağır bir hastalık sürecinden geçiyor. Bu süreçte Konya-Hollanda arasında mekik dokuyan Deniz de zorlu bir dönem yaşıyor. 

Galatasaray maçı sonrası konu ülkede gündem oldu ve 33 yaşındaki oyuncuya destek mesajları yağdı. Yeşil-beyazlı taraftarlar da iftardan sonra gerçekleşen organizasyon ile Deniz Türüç’ün evine giderek geçmiş olsun mesajlarını iletti. 

Meşaleler yakan taraftarlar, tezahüratlar ile Deniz Türüç’e dayanışma mesajı verdi. 

Deniz Türüç ile oğlu Ayden’in fotoğrafının olduğu, “Geçmiş olsun Ayden dualarımız seninle” yazan bir pankart açıldı Duygusal anlar yaşayan Deniz Türüç, taraftarlara teşekkürlerini iletti. 

Ziyarette Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı, Asbaşkan Mustafa Damkacı ile Nalçacılılar Grubu Başkanı İbrahim Apalı da yer aldı.

Konyaspor’dan yapılan paylaşımda, “Biz güzel bir aileyiz. Dualarımız seninle Ayden! Taraftarımız, futbolcumuz Deniz Türüç’ün oğlu Ayden’imize geçmiş olsun ziyaretinde bulundu” ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *