Tümosan Konyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden Tunahan Taşçı, Eyüpspor maçında ilki yaşadı. Eyüpspor maçında takımının tek golünü kaydeden Tunahan, kariyerinin ilk Süper Lig golünü attı. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, daha önce Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Kepezspor maçında da ağları havalandırmıştı.
Eyüpspor maçında takımın iyilerinden olan Tunahan Taşçı’nın Beşiktaş maçında sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor. Genç oyuncu, daha önce Süper Lig’de 4 maçta sahaya çıkan kadroda yer almıştı.
3 puan alamadıkları için üzgün olduğunu kaydeden Tunahan Taşçı, "Gol atmak güzel ama asıl hedefimiz her zaman kazanmak. Önümüzdeki Beşiktaş maçında daha iyisi için mücadeleye devam" ifadelerini kullandı.