Teknik Direktörlüğünü Konyalı Selçuk Erdoğan’ın yaptığı U17 Milli Takımı, UEFA Avrupa U17 Şampiyonası A Ligi 2. Tur son maçında İspanya ile 0-0 berabere kaldı. Belfast'ta Solitude Stadyumu'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı.
Karşılaşmada Tümosan Konyaspor’un 2009 doğumlu üç oyuncusu da forma giydi. Kaleci Emir Gündoğdu ve savuna oyuncusu Ata Yanık maça ilk 11’de başlarken, Efe Seçil 63. dakikada oyuna dahil oldu. Aynı saatte oynanan grubun diğer maçında İskoçya, Kuzey İrlanda'yı 2-1 yendi.
Bu sonuçların ardından İspanya grubu lider tamamladı ve UEFA Avrupa U17 Şampiyonası Finalleri'ne gitmeye hak kazandı. İskoçya grubu ikinci bitirirken, ay-yıldızlı ekip üçüncü ve Kuzey İrlanda dördüncü sırayı aldı. Karşılaşmayı Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Samet Aybaba tribünden takip etti