Nijerya karşılaşmayı 41.dakikada Lookman'ın attığı golle 1-0 kazandı ve yarı finale çıktı. Angola kadrosunda yer alan Bruno Paz, Angola'nın elenmesinin ardından Konya'ya dönecek. Yaklaşık 20 gündür milli takım kampında yer alan Paz, önümüzdeki günlerde Konya'da olacak.
Angola'nın oynadığı 5 karşılaşmanın 3'ünde forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, toplamda 91 dakika süre aldı.
Konyaspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Paz ile yolların ayrulması gündemde. Yeni teknik direktör Fahridun Ömerovic ile henüz resmi maça çıkmayan Paz için karar ise henüz verilmedi.
Boateng'in kadroya katılmasının ardından Paz ile yolların ayrılması beklenirken görüşmeler Angolalı oyuncu ile Konya'ya geldikten sonra yapılacak.