U17 Millî Takımı, UEFA Avrupa U17 Şampiyonası 2. Tur maçları hazırlıkları kapsamında Antalya'da karşılaştığı Kuzey Makedonya'yı 2-1 mağlup etti.
Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede Milli Takımın gollerini 41. dakikada Emin Eren Sayar ve 85. dakikada Yağız Fikri Şen kaydetti. Kuzey Makedonya'nın tek golünü ise 55. dakikada Jakov Stojkovski attı.
Karşılaşmayı Genç Millİ Takımlar Teknik Koordinatörü Samet Aybaba tribünden takip etti. Ay-yıldızlılar, 20 Ocak Salı günü Kuzey Makedonya ile oynadığı ilk özel maçı da 1-0 kazanmıştı.
Konyaspor’dan kadroda 2009 doğumlu kaleci Emir Gündoğdu, savunma oyuncusu Ata Yanık ve orta saha Efe Seçil yer aldı.
Ata Yanık ve Efe Seçil, iki milli maçta da forma giydi. Emir Gündoğdu ise ikinci maçta 46. dakikada oyuna girdi. Konya'ya dönen yeşil-beyazlı oyunculari, akademide hafta sonu oynanacak maçlarda forma giyecek.