Branimir Micovic şunları söyledi:
"Bu sezondan itibaren zaten takımımızın mantalitesine başlamış olduk. Geldiğimizden beri bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Bu durumda en önemlisi de sezon başındaki kamp hazırlıklarımız olacak. Daha sonrasında ise Konyaspor’u nereye taşıyacağımızı çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki sezon bunu nasıl neticelendirebileceğimizi görmüş olacağız. Şu anda bunları söylemek için çok erken. Sezon öncesinde bunu daha net göreceğiz.
Tabii ki herkes genç oyuncuların müsabakalarda yer almasını içtenlikle istiyor. Bizim takımızda da genç oyuncularımız antrenmanlarda iyi bir çalışma sergiliyorlar. Ama şunu da göz ardı etmemiz gerekiyor; ligimiz çok zorlu bir lig. Müsabakalarda cidden zor geçiyor. Bu yüzden genç oyuncularımızın burada düzenli olarak yer alması için çok çalışmaları gerekiyor.
Sezon sonunun yaklaştığı bu dönemlerde Niko Rak ve Metehan’ın süre almaları bu ligde şu anlık çok zor. Ama önümüzdeki sezon çalışmalarında kamp dönemde onlarla ayrı olarak çalışarak onları da takımımızda oynamaları için onları takıma kazandırmak için çaba sarf ediyoruz. Sıkıntı şu ki maalesef futbolda takımlar 11 oyuncuyu sahaya sürebiliyorlar
(anadoludabugun.com.tr'de yer alan içerikler bir kısmı dahi olsa kopyalanamaz)