Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay Konya Valisi göreve başlayan İbrahim Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Ziyarette Vali Akın, yeşil-beyazlı takımın son durumu hakkında bilgiler alırken, bu hafta oynanacak Eyüpspor maçında başarı dileklerini sundu.
Vali Akın, Konyaspor'un başarılarının şehir için büyük önem taşıdığını ifade etti. Yeşil-beyazlı takıma her zaman destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Akın, Konya'nın markası Konyaspor’a lig mücadelesinde başarılar diledi.
Ziyaret sonrasında Başkan Korkmaz, Konya Valisi göreve başlayan İbrahim Akın’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı forma takdim etti.
Gerçekleşen ziyarette Başkan Korkmaz'a İkinci Başkan Adem Bulut, Başkanvekili Halil İbrahim İncer, Başkan Yardımcıları Osman Öztürk, Mahmut Güzel ve Mustafa Başoda da eşlik etti.
