Konya
Kapalı
-0°
Aksaray
Hafif yağmur
1°
Karaman
Kar yağışlı
1°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor’dan Bjorlo açıklaması! Neden kadroda olmadığı belli oldu

Konyaspor’dan Bjorlo açıklaması! Neden kadroda olmadığı belli oldu

Tümosan Konyaspor’da yeni transfer Morten Bjorlo, Samsunspor maçının kadrosunda yer almamıştı

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Tümosan Konyaspor, 11 Şubat Salı günü Morten Bjorlo ile 2,5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Norveçli oyuncu, takımla birlikte 4 gün geçirdi. Uzun süredir maç oynamayan 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun fiziksel olarak hazır olmadığı açıklandı.

Recep Uçar'dan açıklama

Teknik direktör Recep Uçar, 8 numara transferi için 3-4 teşebbüslerinin olduğunu, hatta bazı isimlerin Konya’ya da geldiğini ancak bir türlü transferlerin gerçekleşmediğini söyledi.

Uçar, “Bunun içinde ekonomik ve farklı sebepler vardı. Yeri geldi oyuncuyla anlaştık kulübüyle anlaşamadık, bazen de kulübüyle anlaşıp oyuncuyu ikna edemedi. Transfer komitesi ve bizler de çalıştık ancak bir türlü istediğimiz oyuncu olmadı. Morten de incelediğimiz ve araştırdığımız oyunculardan biriydi.

Son maçını 7 Aralık’ta oynadı. Sonrasında 6 haftalık bir antrenmanı vardı. Bunların 4’ü de bireyseldi. Ayak tarak kemiğinde problem vardı. 4 antrenman yaptık bizle. Bu maçta 15-20 dakika oynayabilecek gücü vardı ama tam olarak o anlamda yüzde 100 hazır değildi. Çok hazır olmayan bir oyuncu haftaya belki kadroda yer alabilir. Ancak bu kadar şiddetli bir maçta hazır olmadığı için ona şans veremedik” dedi.

Yorumlar
M
Murat Baş 10 ay önce
Hakkaten çok şiddetli maç oldu. Yürekler dayanmadı
BEĞENME
0
CEVAPLA